Stallar & Städtjänster

Att göra en flyttstädning själv kan vara både jobbigt och svårt, men du är inte ensam om att tycka det. När du/ni beställer professionell flyttstädning av oss, kan du/ni vara säker på att slippa allt tråkigt och tidsödande arbete och i ställe lägga fokus på det nya boendet. Överlämna arbetet till oss för att få det bästa möjliga resultat.

Vi städar efter mäklarsamfundets riktlinjer och våran personal är utbildad och har många års erfarenhet. Vi har med oss allt material som behövs och brukar alltid försöka vara så anpassningsbara vi kan för speciella önskemål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

En regelbunden kontorsstädning av företagets arbetsplatser är viktig för både din egen och dina medarbetares hälsa och trivsel på företaget. Om arbetsplatsen är välstädad så mår både du och dina medarbetare bättre och får det lättare att koncentrera er på företagets kärnverksamhet.

Kontorsstädning & kundanpassning
Det är även viktigt att dina kunder upplever ditt företag som snyggt och rent. Det känns alltid tryggare för en kund att göra affärer med ett företag som upplevs som städat, rent och välorganiserat. Därför är en bra utförd kontorsstädning viktig.

Detta ingår vid kontorsstädning:Dammsugning vid behov, Moppning & våttorkning, Rengöring & toalettutrymme, Avtorkning av fria ytor, Tömning av papperskorgar. Vi kan även skräddarsy våra tjänster vid kontorsstädning efter ditt behov och det upplägg du söker eller som passar ditt företag. Vi rekommenderar gärna dig ett optimalt upplägg som passar ditt företag utefter vår egen erfarenhet och kunnande.

Vi städar trappor åt stora och små bostadsföreningar i dag. Vi jobbar med ett väl utprövat arbetssätt vilket borgar för hög kvalitet och god miljö.

Carina städ sätter stor vikt vid att du som kund blir nöjd med trappstädningen.
Därför erbjuder vi garanti på arbetet.(trappstädningen)

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som privat person kan du känna dig trygg att flytta med oss. Vi utför flytthjälp dagligen och vet vad som krävs för att flytta dig bohag oavsett storlek på ditt boende. Lastbilen är rustad med all utrustning som man kan behöva.

Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen man kan erbjuda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Häst stallar ☑

Gris stallar ☑

Ko stallar ☑